Ф’юрі розповів, коли розпочне підготовку до реваншу з Усиком: “Ще є час”

Колишній чемпіон світу WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) розповів, що ще не розпочинав тренування до реваншу з володарем титулів WBO/WBA/IBO/WBC у хевівейті Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

“Я ще не почав тренуватися. Я не піду до табору ще довгий час. Здається, у мене зараз залишається 13 тижнів до бою. Отже, я, ймовірно, почну тренуватися приблизно через шість тижнів.

Зазвичай я тренуюся до цих боїв близько шести-семи тижнів, і я буду готовий запалювати вночі. Відірвімося 21 грудня, вперед!”, – сказав Тайсон.

Нагадаємо, в ніч з 18 на 19 травня Усик завдав Тайсону Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в бою, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. “Циганський король” офіційно активував опцію реваншу. Другий бій Олександра та Тайсона відбудеться 21 грудня.

Президент WBC Маурісіо Сулейман заявив, що добиватиметься запровадження відеоповторів у цьому поєдинку. Олександр Усик готуватиметься до реваншу у тренувальному таборі у Валенсії.

Читайте також: