“У нього важко влучити”: Валлін назвав фаворита можливого бою Усик-Дюбуа

Шведський суперважковаговик Отто Валлін висловився щодо можливого поєдинку Олександра Усика з Даніелем Дюбуа.

“Я вважаю, що в Усика справді важко влучити, а Дюбуа влучав майже постійно в бою з Джошуа. Думаю, що коли він буде битися з Усиком, то це буде важче. Він матиме шанс перемогти, він завжди матиме шанс, але наразі я віддам перевагу Усику у цьому бою. Те ж саме з Ф’юрі. Він дуже хороший боксер, він незручний, по ньому важко влучити. Але це не відомо заздалегідь, тому, я думаю, це дуже хороші бої”, – заявив Валлін Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, у ніч з 21 на 22 вересня відбувся бій між британськими боксерами у надважкій вазі Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа. В 5-му раунді Дюбуа нокаутував ЕйДжея, до цього тричі відправивши його в нокдаун. Даніель став чемпіон світу у суперважкій вазі за версією IBF.

У ніч на 19 травня Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак після відмови від пояса за версією IBF більше не є абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: