Відомо, хто прокоментує матч “Динамо” – “Лаціо” на MEGOGO

Коментатори Сергій Лук’яненко та Гліб Скрипченко працюватимуть на матчі “Динамо” – “Лаціо” у першому турі Ліги Європи-2024/25. Трансляція поєдинку буде доступна на медіасервісі MEGOGO за підписками “Максимальна” та “Спорт”.

За годину до стартового свистка розпочнеться передматчева студія з ведучими Володимиром Кобельковим та Олександрою Кучеренком. Гостями стануть екс-гравці збірної України Олександр Головко та Едуард Цихмейструк.

“Домашній” для “Динамо” матч проти “Лаціо” пройде в Гамбурзі 25 вересня. Початок зустрічі – о 22:00. Поєдинок розсудить грецький рефері Тасос Сідіропулос.

Нагадаємо, “Лаціо” перед матчем з “Динамо” зазнав поразки від “Фіорентини” (1:2). Кияни в останній грі у чемпіонаті України зіграли внічию з “Рухом” (0:0).

Загальний етап ЛЄ стартує 25-26 вересня 2024 року, завершиться – 30 січня 2025-го. Очки будуть рахуватися в загальній таблиці. Вісім найкращих команд вийдуть у 1/8 фіналу безпосередньо. Інші вісім путівок розіграють у нокаут-раунді серед команд, що посіли 9-24 місця. Команди, які посіли 25-36 місця, припиняють боротьбу в єврокубках.

Читайте також: