У Кам’янському пройшов Відкритий чемпіонат області з тхеквондо

21 вересня на базі СК «Прометей» проходив Відкритий чемпіонат області з тхеквондо ВТФ серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності та спортивних клубів.

Змагання зібрали учасників з міст: Самар, Кривий Ріг, Запоріжжя, Дніпро, Кропивницький та Кам’янського, які демонстрували свою майстерність в двох розділах – «пумсе» та «керугі». Турнір став чудовою можливістю для молодих спортсменів проявити себе та вдосконалити свої вміння, а також отримати пам’ятні нагороди та чудові враження від спілкування і духу змагань.

На урочистий парад відкриття змагань та нагородження кращих спортсменів завітали почесні гості: керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо ВТФ у Дніпропетровській області Юрій Пальок, директор ДЮСШ №1 Микита Івашина, директор ДЮСШ№3 Микола Маймур, директор ДЮСШ №4, президент кам’янської федерації тхеквондо, депутат від ПП «Бджола» Олександр Кірпа.

– Шановні спортсмени, тренери та гості, вітаю вас на нашому спортивному святі, сказав Ю.Пальок. – Кожному спортсмену хочу побажати успіхів, а тренерському корпусу побажати чемпіонів. Ми дякуємо нашим Захисникам за те, що маємо можливість змагатися та приймати змагання. Перемоги усім. Усього найкращого!

Також відбулося урочисте вручення сертифікатів на чорні пояси. Сертифікат на чорний пояс 1 дан отримали Сергій Висоцький, Єлизавета Жалдак та Єлизавета Міщенко. Сертифікат на чорний пояс 3 дан – Денис Резник та Валентина Сараєва.

Вихованка ДЮСШ №4, підопічна тренера Романа Курися, Ліза Жалдак, поділилася своїм успіхом та планами на майбутнє після змагань та отримання довгоочікуваного сертифікату.

– Шлях до чорного пояса зайняв у мене 8 років, протягом яких я брала участь у різних змаганнях та здобувала численні нагороди, – розповіла Ліза. – На цьому чемпіонаті я посіла 1 місце в розділі “пумсе” у парі та 2 місце в особистих змаганнях. І надалі продовжуватиму свій розвиток у спорті. Тепер моя мета – досягти рівня кандидата в майстри спорту, а в подальшому – стати майстром спорту.

Зараз Ліза навчається на тренера у фізкультурному коледжі і продовжує тренування, щоб покращувати свої навички й досягати нових перемог.

Читайте також: