Олександр Долгополов створив курс фізичної підготовки для військових та мобілізованих

Колишній український тенісист Олександр Долгополов створив спеціальний спортивний курс “Життя на пульсі 150” для військових та цивільних, що готуються до мобілізації.

Долгополов записав шість відеороликів, які поділені на три частини. Перша частина містить два відео, спрямовані на підготовку до базової загальновійськової підготовки (БЗВП). Друга частина також включає два відео для тих, хто вже проходить БЗВП. У третій частині представлені два відео, присвячені підтримці фізичної форми під час виконання бойових завдань.

“Ідея циклу цих відео виникла, коли в спілкуванні з інструкторами, військовослужбовцями я став часто чути від них про отримані травми. Я, як спортсмен із досвідом, добре розумію основну причину цих травм – це неналежна фізична підготовка. Але я добре знаю, як це змінити, як підготуватися до життя на пульсі 150”, – розповів Олександр Долгополов.

Відеоролики можна переглянути на YouTube-каналі Сухопутних військ України, а також на сторінці Олександра Долгополова у Facebook.

Варто зазначити, що після початку повномасштабної російської агресії Олександр Долгополов повернувся до Києва та приєднався до територіальної оборони, а згодом активно займався волонтерською діяльністю. Нині він служить у Збройних Силах України.

Читайте також: