Збірні Іспанії та Німеччини завершили перший тайм матчу Євро-2024 без голів

У п’ятницю, 5 липня, проходить перший чвертьфінал Євро-2024 з футболу, в якому змагаються збірні Іспанії та Німеччини. Команди грають на “МХП-Арені” у Штутгарті. Поєдинок розпочався о 19:00 за київським часом. Дивитися гру наживо можна на медіа-сервісі Megogo за наявності відповідної підписки.

Зустріч розпочалася динамічно, з жорсткою боротьбою за м’яч. Ще на початку поєдинку постраждав гравець іспанців, Кукурелья, проте він зміг оговтатися і продовжити гру. На жаль, Педрі не пощастило. Футболіст покинув поле на 8-й хвилині поєдинку через травму. Його замінив хавбек “РБ Лейпциг” Дані Ольмо.

Тренерський штаб і медики збірної Іспанії поки що не дають коментарів щодо травми Педрі. Детальніше про стан здоров’я гравця буде відомо після гри.

Попри активну гру, жодній з команд так не вдалося відкрити рахунок у першому таймі – 0:0.

Стартові склади команд на цей поєдинок:

  • Іспанія: Сімон, Карвахаль, Ле Норман, Ляпорт, Кукурелья, Педрі, Родрі, Руїс, Ямаль, Мората, Вільямс.
  • Німеччина: Ноєр, Раум, Та, Кімміх, Рюдігер, Кроос, Джан, Мусіала, Гюндоган, Сане, Хаверц.

Зазначимо, що у ХХІ столітті в очних матчах Німеччина перемагала лише раз, і то це було в товариській зустрічі. Натомість Іспанія має чотири перемоги, з яких три офіційних. Піренейці завдавали поразки Бундестім у фіналі Євро-2008, у півфіналі ЧС-2010, а майже чотири роки тому в Лізі націй взагалі влаштували побиття з рахунком 6:0.

Переможець матчу Іспанія – Німеччина у півфіналі Євро-2024 зустрінеться з тріумфатором поєдинку Португалія – Франція, який також відбудеться сьогодні, 5 липня (старт – о 22:00 за київським часом).

Читайте також: