Джошуа прогнозує перемогу Усика в бою-реванші з Ф’юрі

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

Ентоні Джошуа зробив прогноз на цей бій і назвав фаворита.

“Я казав, що Усик переможе, і кажу це з 2023 року. Я не думаю, що Ф’юрі недооцінював Усика, але він казав, що українець середньоваговик, такий, сякий. Це просто показало всім, що ніколи не треба гратися, когось принижувати. Ти можеш вийти на ринг, думаючи, що когось забикуєш, а наступної хвилини в бою все може змінитися навпаки. Чи може Ф’юрі побити його у реванші? Ні. Ніяк. Ф’юрі хороший боєць, і ви бачили деякі хороші моменти. Але я не думаю, що він здатний на це. Я просто не вважаю, що він кращий, ніж Усик”, – заявив Джошуа.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC. Однак на тому тижні він відмовився від пояса за версією IBF і тепер не є абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також: