Останні новини

Роналд Куман: “Ми могли зіграти краще в другому таймі”

- 22 Червня 2024, 09:06

У п’ятницю, 21 червня, збірні Нідерландів та Франції зійшлися в матчі другого туру групи D фінального турніру Євро-2024. Поєдинок відбувся на “Ред Булл Арені” у Лейпцигу. “Ораньє” та “Ле Бле” розділили очки, зігравши у нульову нічию.

На післяматчевій конференції УЄФА головний тренер збірної Нідерландів Роналд Куман висловив своє розчарування після нічиєї з Францією (0:0) на Євро-2024.

“Протистояти такій команді, як Франція, завжди важко. Ми прагнемо грати у своєму стилі, бути зухвалими, але сьогоднішні втрати м’яча були неприпустимі. Нам необхідно швидше реагувати та створювати більше моментів попереду. Ми – команда, якій ще потрібно рости.

Я б не назвав цей результат близьким до перемоги. Ми тут, щоб вигравати та забивати. У нас було не так багато моментів, але, думаю, Франція також відносно задоволена результатом.

Результат мене трохи розчаровує. Проте, якщо говорити про всю гру, то в деяких моментах ми втрачали м’яч, коли цього не повинні були робити, і це було недобре.

Між нашими лініями було занадто багато простору, ми могли зіграти краще у другому таймі”, – сказав Куман.

Нагадаємо, на старті континентальної першості збірна Нідерландів вирвала вольову перемогу над Польщею (2:1), а Франція обіграла Австрію (1:0).

У наступному турі французи зіграють проти поляків, а збірна Нідерландів зустрінеться з Австрією. Обидва поєдинки відбудуться 25 червня.

Читайте також:

По темі