Мусіала відкрив рахунок у матчі проти Угорщини (відео гола)

У середу, 19 червня, збірні Німеччини та Угорщини зійшлися в матчі другого туру групи A фінальної частини Євро-2024. Матч проходить на “Штутгарт Арені” у Штутгарті.

У стартовому турі континентальної першості Німеччина розгромила Шотландію (5:1), а Угорщина поступилася Швейцарії (1:3).

Як минув перший там Німеччина – Угорщина

З перших хвилин матчу угорці спробували спробували закинути м’яч у ворота суперника, однак так і не вийшло. Тим часом Німеччина також старанно намагається вразити ворота Угорщини: Гаверц пробив по центру, але голкіпер був готовий до удару.

На 7-ій хвилині матчу Болла мало не забив м’яч у ворота німців. Угорці показали дуже жвавий початок. Трохи згодом Німеччина виконала небезпечний кутовий. Андріх потужно пробив, але захисники угорців заблокували удар.

Наразі гра дещо заспокоїлася. Німеччина методично розхитує захист Угорщини, і на 22-ій хвилині їй все таки вдалося це зробити.

Гюндоган прокинув м’яч на хід партнерові, яким виявився Мусіала (Німеччина). Він підготувався до удару і вразив ворота рикошетом від перекладини! Німеччина відкрила рахунок – 1:0.

Після першого забитого голу німці стараються контролювати гру, але угорці відповідають дуже гострими контратаками. Наприкінці тайму Німеччина мала забити ще один гол, проте Вірц пробив невдало, спрямувавши м’яч високо над поперечиною.

Перший тайм завершився, але суддя додав ще 2 хвилини, і в цей момент угорці забивають. Шаллай відправив м’яч до сітки воріт, проте арбітр зафіксував офсайд.

Наразі більше гострих моментів не було. Пролунав свисток, команди пішли на перерву із рахунком 1:0 на користь Німеччини.

Стартові склади

  • Німеччина: Нойєр, Кімміх, Рюдігер, Та, Міттельштедт, Андріх, Кроос, Гюндоган, Мусіала, Вірц, Хаверц
  • Угорщина: Гулачі, Дардаї, Орбан, Фіола, Керкез, Шефер, А. Надь, Болла, Собослаї, Саллай, Б. Варга

Читайте також: