Збірна Німеччини оформила черговий м’яч у ворота Шотландії (відео голу)

У п’ятницю, 14 червня, розпочався фінальний турнір Євро-2024. У матчі-відкритті господар континентальної першості збірна Німеччини зіграє з командою Шотландії.

Перший тайм завершився розгромом для збірної Шотландії – німці ведуть із рахунком 3:0. Також збірна Шотландії залишилася в меншості: Раян Портеус провів жахливу атаку на суперника за що отримав від судді червону картку.

На перерві у обох збірних відбулася заміна: Роберт Андріх поступився місцем іншому футболісту, яким виявився Паскаль Гросс (Німеччина). У шотландців Грант Генлі поступився місцем на полі партнеру по команді, яким виявився Че Адамс.

Минуло 2 хвилини другого тайму і Скотт Мактоміней пробиває у напрямку воріт, але вразити ціль йому не вдається, оскільки м’яч на себе приймає один із захисників. Тим часом шотландець Ентоні Ралстон поставив супернику підніжку, за що арбітр, без вагань, показує йому жовту картку.

На 53-тій хвилині матчу Рюдігер націлився на ворота та здалеку пробив під ліву стійку. Енгус Ганн вимушений був докласти зусиль, щоб не дозволити м’ячу влетіти в сітку. Трохи згодом Німеччина знову мала спробу створити небезпечний момент, але Гюндоган віддав надто сильний пас.

Йшла 60-та хвилина матчу, Німеччина мала кілька спроб забити, але поки безуспішно. На 62-ій хвилині матчу арбітр покарав Йонатана Та жовтою карткою за грубий підкат.

На 68-ій хвилині матчу Ніклас Фюллькруг підібрав м’яч у штрафному майданчику та переграв голкіпера ударом у праву дев’ятку. Рахунок стає 4:0.