Збірна Німеччини забила ще один м’яч у 1 таймі стартового матчу Євро-2024 (відео голу)

У п’ятницю, 14 червня, розпочався фінальний турнір Євро-2024. У матчі-відкритті господар континентальної першості збірна Німеччини зіграє з командою Шотландії.

Після двох забитих голів Німеччина значно більше володіє м’ячем. На 25-тій хвилині матчу Клеман Тюрпен дає свисток, Раян Крісті покараний за порушення. Німеччина здобуває право на виконання одинадцятиметрового удару!

Радість гравців команди Німеччина виявилась передчасною, оскільки Клеман Тюрпен змінив своє початкове рішення, скориставшись допомогою VAR – відміна пенальті.

На 27-ій хвилині матчу знову штрафний для команди Німеччини на межі карного майданчика. Кай Гаверц пробив з межі штрафного майданчика. М’яч прямував у нижній лівий кут воріт, але Енгус Ганн легко ліквідував небезпеку.

Згодом Роберт Андріх збив суперника і Клеман Тюрпен дає свисток. Німець заробив першу жовту карту в матчі.

34 хвилина матчу. Клеман Тюрпен зупиняє гру. Шотландець Раян Крісті порушив правила, завдаши удару не по м’ячу, а по ногах суперника.

Буквально через чотири хвилини німець Йонатан Та зумів уникнути покарання від арбітра, після того як надмірно агресивно сфолив на супернику.

За п′ять хвилин до кінця тайму Німеччина мала можливість оформити 3 гол: німець Антоніо Рюдігер опинився відкритим на межі штрафного майданчика та пробив по центру воріт, але Енгус Ганн виконав впевнений сейв.

На 42-ій хвилині матчу Ількай Гюндоган звільнився від опіки та замкнув прострільну передачу в штрафному майданчику. Він головою намагався пробити по центру воріт, але голкіпер парирував удар.

Рефері дав сигнал, що хоче скористатись допомогою VAR для того, щоб переглянути епізод, який трапився у штрафному майданчику раніше. Він може призначити пенальті для збірної Німеччини.

Німець Ількай Гюндоган лежить на газоні, отримавши травму і суддя зупиняє гру, щоб лікарі змогли надати йому допомогу. Шотландець Раян Портеус провів жахливу атаку на суперника і отримує від судді червону картку!

45+1 хвилина матчу Кай Гаверц пробиватиме пенальті! Німець успішно реалізував пенальті – рахунок 3:0 на користь Німеччини.

На цьому більше гострих моментів не було. Перший тайм завершився перевагою збірної Німеччини – рахунок 3:0!