Остап Маркевич залишить тренерський штаб “Карпат”

Остап Маркевич оголосив про звільнення з тренерського штабу “Карпат”. Коуч повідомив, що має намір продовжити самостійну тренерську кар’єру.

“З нового сезону мене вже не буде у тренерському штабі “Карпат”. Хоча, можливо, залишусь у структурі клубу. На прохання батька допомогти йому у “Карпатах” у мене не було шансів відмовитися. Ми виконали завдання – “Карпати” вийшли до УПЛ.

Я допоміг батькові та своєму рідному клубу, а далі в мене свій шлях. Хотів би продовжити свою кар’єру головного тренера. Спілкуюся з українськими та закордонними клубами.

Мирон Маркевич залишиться у клубі. Також є й інші тренери у штабі: у структурі львівської команди вистачає кваліфікованих спеціалістів”.

В Україні Остап Маркевич очолював три клуби – “Агробізнес”, “Маріуполь” та “Чорноморець”. Раніше син легендарного українського наставника Мирона Маркевича працював із юнацькою командою “Вільярреала”, а минулий сезон провів у тренерському штабі львів’ян.

“Карпати” ще у квітні достроково підвищилися у класі та у сезоні 2024/25 зіграють в УПЛ. Чемпіоном Першої ліги команда Мирона Маркевича стати не змогла, поступившись “Інгульцю” в останньому турі. “Карпати-2” посіли п’яте місце у Другій лізі.

Читайте також: