“Жіноча сотня” Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО “Бджола”

У Кам’янському на базі ДЮСШ№1 з 2014 року працює волонтерська організація ГО “Жіноча сотня”, яка створює для наших захисників маскувальні сітки та захисний одяг. Попит від військових – величезний, матеріал дуже необхідний.

15 травня представники ГО “Бджола” завітали до трудівниць, щоб передати тканину для плетіння маскувальних сіток. Така акція вже стала традиційною. Цього разу передали 3 рулони спандбонду.

– Після початку російської агресії “Бджола” і “Жіноча сотня” активно співпрацюють, адже головне – забезпечити наших військових всім необхідним на фронті, – наголосив начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина. – Завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова ми будемо й надалі підтримувати наших майстринь й надавати потрібний матеріал.

Керівниця ГО “Жіноча сотня” Тетяна Сетракова подякувала представникам “Бджоли” та розповіла, що попит на маскувальні сітки від наших військових – величезний! Тому майстрині працюють від самого ранку до пізнього вечора.

– “Жіноча сотня” вже перетворилася на цілу фабрику, – каже Тетяна Михайлівна. – У нас працює більше 100 чоловік, ми плетемо сітки, шиємо маскувальні костюми, нижню білизну, синтепонові матраци та подушки, термобілизну та накасники. Хлопці задоволені нашою роботою, відзначають, що наші сітки якісні та міцні. Тому працюємо далі заради перемоги!

Отримані рулони майстрині будуть різати на спеціальному станку, а потім вплітати заготовки в сітки, додаючи туди тканину. Спандбонду повинно вистачити на кілька тижнів.

"Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола" "Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола" "Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола" "Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола" "Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола" "Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола" "Жіноча сотня" Кам’янського отримала чергову допомогу від ГО "Бджола"

Читайте також: