“Шахтар” підписав угоду про співпрацю з гімнастом Верняєвим

“Шахтар” підписав угоду про співпрацю з відомим українським гімнастом, олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим.

Клуб надаватиме спортсмену підтримку під час міжнародних та національних змагань – зокрема, під час підготовки до Олімпійських ігор 2024 року. Верняєв представлятиме “Шахтар” на спортивних змаганнях в Україні, а також виступить амбасадором благодійного фонду Shakhtar Social.

“Підтримка важлива завжди і тим більше перед головним стартом будь-якого професійного спортсмена. Для мене за честь співпрацювати з клубом, за який я вболіваю майже все своє життя. Я впевнений, що наші прагнення до перемоги, бажання працювати на результат для своєї рідної країни збігаються. І це круто. Запевняю, що буде цікаво!” – заявив Верняєв.

Фонд Shakhtar Social, запущений донецьким клубом, працює за проектами фінансової підтримки, а також гуманітарної та медичної допомоги українцям, які постраждали від повномасштабної війни з росією.

Нагадаємо, Верняєв на нещодавньому чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики став чемпіоном континенту у командному багатоборстві, а також виборов індивідуальну срібну медаль. Ще у жовтні 2023-го Олег, олімпійський чемпіон Ріо-2016, у складі збірної України здобув ліцензію на ОІ-2024.

Читайте також: