Анчелотті назвав голкіпера “Реала” на матч з “Баварією”

Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті обрав голкіпера на матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з “Баварією”.

Керманич “вершкових” повідомив, що у вирішальному протистоянні з мюнхенцями ворота його команди захистить українець Андрій Лунін, який також брав участь у першому півфінальному поєдинку. У той же час, бельгійський голкіпер Тібо Куртуа, який повернувся на поле після майже року відсутності через травму у матчі проти “Кадіса” у чемпіонаті Іспанії, залишиться на лавці для запасних.

“Куртуа добре зіграв проти “Кадіса”, але йому потрібен час, щоб набрати оптимальну форму. Завтра у воротах зіграє Лунін”, – цитує Анчелотті офіційний сайт УЄФА.

Цього сезону Лунін виступив у 29 матчах за “Реал” у всіх турнірах та 12 разів зберіг ворота “сухими”, при цьому пропустивши 27 голів.

Варто зазначити, що напередодні “Реал” став чемпіоном Іспанії сезону-2023/24. Для 25-річного Луніна це восьмий трофей у складі мадридського клубу.

Нагадаємо, матч “Реал” – “Баварія” відбудеться у середу, 8 травня, на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді. Початок матчу о 22:00 за київським часом. Перша зустріч між командами у Мюнхені завершилася нічиєю з рахунком 2:2.

Читайте також: