“Баварія” — “Реал”: де дивитись півфінал Ліги чемпіонів та на кого ставлять букмекери

У вівторок, 30 квітня, у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 “Баварія” прийматиме “Реал”. Поєдинок відбудеться на “Альянц Арені” в Мюнхені (Німеччина).

Головною метою обох команд є здобуття перемоги у Лізі чемпіонів. “Вершкові” вже практично забезпечили собі титул у Ла Лізі, тоді як “Червоні” поступилися боротьбі за чемпіонство в Бундеслізі “Баєру”. Цікаво, що обидві команди вибули на ранніх етапах своїх національних кубків.

Пряму трансляцію півфіналу Ліги чемпіонів в Україні покажуть медіасервіс MEGOGO та Volia TV. Початок гри о 22:00 за київським часом.

Яким є прогноз букмекерів

За словами букмекерів, мюнхенці трохи випереджають у фаворитах перший поєдинок, але експерти вважають, що у фіналі турніру вийдуть мадридці.

Аналітики рекомендують розглянути ставку на прохід “Вершкових” у фінал з коефіцієнтом 1,57. Аналогічний успіх “Червоних” оцінюється коефіцієнтом 2,50. Також варто зазначити, що букмекери оцінили ймовірність перемоги “Баварії” у першій грі на 38%, а “Реала” — на 35%.

Поєдинок-відповідь між “Реалом” і “Баварією” заплановано на середу, 8 травня, на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді.

Нагадаємо, фінал турніру відбудеться 1 червня на стадіоні “Вемблі” в Лондоні.

Читайте також: