“Буде дуже важко цього разу”: український суперваговик Захожий про бій Усик-Ф’юрі

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 KO) та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO).

Про майбутній бій виданню vRINGe висловився чемпіон Європи за версією EBU, український суперваговик Олександр Захожий (19-0, 15 КО), який неодноразово був спарингером Усика.

“Сподіваємось, що Олександр переможе. Але насправді я думаю, що буде дуже важко цього разу. Ф’юрі дуже активно тренується, скинув вагу, він зараз у хорошій формі. Думаю, що він намагатиметься переграти Усика за швидкістю… З Олександром дуже незручно боксувати. Мені здається, що я з ним близько 200-300 раундів провів. Точно не скажу, але я з ним пройшов 3 повноцінні кемпи, кожен з яких по 2 місяці. Тобто, реально багато. До нього дуже важко звикнути, пристосуватися. Він швидкий. Він шульга. Він незручний. Він потрапляє, багато ударів викидає. Чесно кажучи, я вибрав би краще боксувати з Ф’юрі”, – сказав Захожий.

Нагадаємо, вперше букмекери кардинально змінили свої прогнози на довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Тепер фаворитом бою є українець. На його перемогу ставлять коефіцієнт 1.9, у той час як на перемогу британця можна поставити 1.95.

Читайте також: