Михайлюк сягнув нового сезоного максимуму очок: огляд виступу українця в НБА

Святослав Михайлюк повторив особистий рекорд результативності в сезоні НБА. З українським захисником “Бостон Селтікс” поступилися “Нью-Йорк Нікс” з рахунком 109:118. Про це повідомляє Суспільне.Спорт

У нинішньому регулярному чемпіонаті Михайлюк втретє набрав рекордні для себе дев’ять очок. Вперше це сталось у січні в грі проти “Мілвокі Бакс”, вдруге – у березні проти “Вашингтон Візардз”.

У матчі лідерів Східної конференції НБА в ніч на п’ятницю, 12 квітня, Михайлюк залишився поза стартовим складом “Селтікс”. Після виходу на заміну він провів на майданчику 13 хвилин.

За відведений час Святослав заробив для команди 9 очок: реалізував три триочкові кидки з чотирьох спроб. Також захисник виконав по два підбирання і результативні передачі.

Попри поразку, “Бостон” достроково гарантував собі перше місце Східної конференції — з найбільшим у лізі показником у 62 перемоги.

Найрезультативніші матчі Михайлюка в сезоні

  • 9 очок (“Нью-Йорк Нікс”, 13 хвилин)
  • 9 очок (“Вашингтон Візардс”, 23 хвилини)
  • 9 очок (“Мілвокі Бакс”, 17 хвилин)

Михайлюк у сезоні 2023/24

  • Від початку змагального року Михайлюк провів за “Селтікс” 39 матчів у регулярному чемпіонаті НБА.
  • 24 хвилини — рекордний час Михайлюка на майданчику, а 9 очок — його рекорд за результативністю в офіційних матчах за “Бостон”.
  • За “Селтікс” Святослав у середньому проводить на майданчику 8.8 хвилини та набирає 3 очки, виконує 1.1 підбирання та 0.8 результативної передачі.

Читайте також: