“Вірю, що він готується до цього бою”: тренер Дюбуа назвав фаворита поєдинку Усик-Ф’юрі

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

Все більше експертів роблять прогноз на цей довгоочікуваний поєдинок. Так, свій фаворит є і в Дона Чарльза, тренера британського боксера Даніеля Дюбуа. Про нього він розповів на каналі BoxNation в YouTube.

“Завжди вірив в те, що Ф’юрі переможе Усика. Так було задовго до того, як Даніель бився з Усиком. Задовго до того, як я став тренером Дюбуа. Якщо це буде той Ф’юрі, якого ми знаємо, якщо він буде тренуватися, а я вірю, що він готується до цього бою, то він буде просто гратися з Усиком”, – сказав Чарльз.

Нагадаємо, нещодавно Усик очолив рейтинг найкращих супертяжів світу по версі журналу The Ring. А Ф’юрі зараз добряче тренується та привів себе у гарну фізичну форму.

Переможець довгоочікуваного бою стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Якщо бій зірветься, то винуватець заплатить штраф у розмірі 10 мільйонів доларів

Читайте також: