Легенда боксу Найджел Бенн вважає, що Джошуа переміг би Усика, якби вони зустрілися знову

У 2021 році Джошуа програв Усику титули WBA, WBO та IBF, завершивши своє друге чемпіонське правління. Також британець програв українцю і в 2022 році. Але легенда боксу Найджел Бенн вважає, що якщо вони зустрінуться втретє, то Ей-Джей виграє.

Адже протягом 2023 року Джошуа провів три переможні поєдинки. Він перемвг Джермейна Франкліна, Роберта Хеленіуса та Отто Валліна, тим самим закрив дві поразки від українця і тепер має хороші позиції в IBF, і може бути викликаний як обов’язковий претендент проти Філіпа Хрговіча.

Зараз Джошуа тренується під керівництвом співвітчизника Бена Девісона і готується до наступного поєдинка, який він проведе 8 березня проти Френсіса Нганну у Саудівській Аравії.

Бенн сказав виданню Fruity Slots , що він відчуває, що нове партнерство з Девісоном допомогло Ей-Джею повернутись до свого найкращого результату, і побачив би його перемогу над Усиком, якби вони знову билися.

“Я такий радий, що Ей Джей тепер не соромиться. Бен Девісон, схоже, витягнув це з нього. Якщо він битиметься таким чином проти Усика втретє, я думаю, що він поставить це проти нього, з таким правильним ставленням, з таким правильним настроєм, що впорається з ним. Я був дуже вражений його останнім поєдинком, він може продовжити бій з Ф’юрі та Усиком і закінчити це”, – сказав Бенн.

Усик повернеться на ринг 18 травня для перенесеного беззаперечного протистояння з Тайсоном Ф’юрі.

Читайте також: