Останні новини

“Він повинен піти у відставку після цього бою”: боксер Маліньяджі висловився про бій Камбосос-Ломаченко

- 10 Лютого 2024, 13:02

12 травня в австралійському Перті відбудеться бій за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі між ексчемпіонами світу в легкій вазі австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим (21-2, 10 KO) та українцем Василем Ломаченком (17-3, 11 KO).

Пояс став вакантним після того, як його колишній володар Девін Гейні перейшов у першу напівсередню вагу.

У розмові з ProBoxTV американський боксер професіонал Полі Маліньяджі заявив, що “буде радий, якщо Камбосос організує свою відставку”.

“Я думаю, що він ледве виграє раунд, я відчуваю, що він повинен піти у відставку після цього бою. Я відчуваю, що він налаштувався фінансово на бій. Тож йому належить честь за те, що він зміг досягти максимальної перемоги так добре, як у бою з Лопесом. Я не проти Василя Ломаченка, не проти Джорджа Камбососа, я проти титулу”, – сказав Маліньяджі.

Нагадаємо, що свій останній поєдинок Ломаченко провів у травні, програвши рішенням суддів Девіну Хейні. Що стосується Камбососа, то після двох поразок від того ж Хейні австралієць переможно повернувся в ринг, здолавши в липні Максі Х’юза.

Якщо Ломаченко переможе Камбососа, то на українця очікують зустрічі з британцем Максі Г’юзою (26-6-2, 5KO) та мексиканцем Вільямом Сепеди (29-0, 25KO).

По темі