Екс-гравець “Зорі” Никола Ігнятієвич увійшов до тренерського штабу “Минаю”

Тренерський штаб “Миная” зазнав змін.

Помічником наставника команди Желька Любеновича став колишній гравець луганської “Зорі” Никола Ігнятієвич. Він працював у низці сербських клубів, а на професійному рівні провів понад 250 ігор.

Тренером воротарів став український фахівець Дмитро Бабенко. Він відомий за виступами за “Закарпаття”, “Говерлу”, а завершував свою кар’єру гравця Бабенко якраз у “Минаї”, награвши загалом понад 170 матчів на найвищому рівні.

По завершенню першої частини сезону, “Минай” встиг розлучитися з низкою гравців. Команду залишили голкіпер Олександр Бандура, захисники Ігор Солдат, Олександр Мельник та Юрій Кравчук, півзахисники Михайло Гечев, Валерій Рогозинський, Сергій Панасенко, Володимир Одарюк та Андрій Ралюченко, а також нападник Олег Вишневський.

Першим трансфером для “Минаю” став захисник Кирило Прокопчук. Також клуб продовжив контракти з голкіпером Олександром Кемкіним та захисником Дмитром Нємчаніновим.

Нагадаємо, “Минай” пішов на зимову паузу на останньому місці в УПЛ. Закарпатська команда не змогла провести матч із “Динамо” у 16-му турі через тривалу повітряну тривогу. Також перенесено на 2024 рік поєдинок “Минаю” з “ЛНЗ”.

У 15 зустрічах “Минай” лише 6 разів зіграв унічию, зазнавши дев’яти поразок. Закарпатці відстають на шість очок від зони перехідних матчів і на дев’ять від рятівного 12-го місця.

Найближчий календарний поєдинок “Минай” має зіграти проти “Дніпра-1”, базова дата – 24 лютого