Останні новини

Суперкомп’ютер зробив прогноз на бій Усик-Ф’юрі: які шанси в українця

- 03 Січня 2024, 13:01

Суперкомп’ютер BETSiE спрогнозував результати найголовніших спортивних подій 2024 року. За його даними, Олександр Усик програє бій з Тайсоном Ф’юрі.

Про повідомило видання The Sun.

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

За прогнозами суперкомп’ютера, “Циганський король” має виграти бій із шансами 52%. На те що переможе Усик він ставить 44%, на нічию – 4%.

Зазначимо, що букмекери лідером поєдинку також вважають Ф’юрі. На перемогу Тайсона ставки приймають із коефіцієнтом 1,53. На перемогу Усика – коефіцієнт 2,50. На нічию – 19,00.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Нагадаємо, що авторитетне видання The Ring оновило рейтинг важковаговиків. Чемпіон світу, власник поясів WBA, WBO, IBF i IBO, українець Олександр Усик, посів у цьому рейтингу 1 місце.
Наш боксер обігнав британців Тайсона Ф’юрі та Ентоні Джошуа.

Суперкомп'ютер назвав переможця бою Усик – Ф'юрі

По темі