“Дніпро-1” зіграє контрольний матч з “Ракувом” на тренувальному зборі в Туреччині

Став відомий один із суперників СК “Дніпро-1” на майбутніх зимових зборах. Віцечемпіон України минулого сезону проведе спаринг із польським “Ракувом”. Матч відбудеться 2 лютого у турецькому Белеку.

Нагадаємо, “Дніпро-1” пішов у відпустку ще на початку грудня. Дніпряни планують розпочати підготовку до другої частини розіграшу у січні. Також клуб має намір провести два тренувальні збори в Туреччині.

“Ракув” – чемпіон Польщі 2022/23. У нинішньому чемпіонаті, який також пішов на зимову паузу і поновиться на початку лютого, клуб із Ченстохови йде на четвертому місці, відстаючи від лідируючого “Шльонська” на 9 очок. Команда під керівництвом Давіда Шварги пробилася до групового етапу Ліги Європи, але у своєму квартеті посіла останнє місце після “Аталанти”, “Спортінга” та “Штурма”.

До слова, за польський клуб з березня 2022 року виступає українець Владислав Кочергін. У нинішньому сезоні 27-річний півзахисник зіграв 34 матчі у всіх турнірах, забив шість голів, віддав чотири асисти.

“Дніпро-1” осінню частину чемпіонату України завершив на другому місці, поступаючись лідеру “Кривбасу” лише за додатковими показниками. Сезон поновиться для підопічних Юрія Максимова поєдинком із “Минаєм” (базова дата – 24 лютого).