“Тайсон – найкращий супертяж на планеті”: Валлін назвав свого фаворита у бою Усика і Ф’юрі

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Шведський надважковаговик Отто Валлін (26-1, 14 KO) в інтерв’ю YouTube каналу TNT Sports Boxing висловився про поєдинок Олександра Усика (21-0, 14 KO) та Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) та назвав свого фаворита.

– Бій з Ф’юрі виявиться важчим, ніж поєдинок з Ентоні Джошуа, – зазначив Валлін. – Вважаю Тайсона найкращим суперважкоатлетом у світі. Він не виглядав здорово у своєму останньому поєдинку, але я впевнений, що у Ф’юрі були на те свої причини. Мені здається, що прямо зараз він найкращий супертяж на планеті. Я віддаю Ф’юрі перевагу в бою з Усиком. Можливо, Олександр дасть йому гарний бій, але Ф’юрі – найкращий.

Зазначимо, що букмекери лідером поєдинку вважають Ф’юрі. На перемогу Тайсона ставки приймають із коефіцієнтом 1,53. На перемогу Усика – коефіцієнт 2,50. На нічию – 19,00.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті.

Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.