Останні новини

До Дня Збройних Сил України: молодь Кам’янського змагалася у марафоні зі спортивних естафет

- 09 Грудня 2023, 17:12

9 грудня на базі СК “Прометей” за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола” пройшов захоплюючий спортивно-масовий захід “Сила духу – міць країни”, присвячений Дню Збройних Сил України.

Організаторами заходу стали управління молоді та спорту міської ради та КЗ “Спорт для всіх”.

6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла постанову про створення Збройних Сил України. З того дня це свято стало символом справжньої сили духу і мужності.
З нагоди визначної для нашої країни дати молодь Кам’янського взяла участь у марафоні зі спортивних естафет. Змагання зібрали чотири команди: команду Молодіжної ради, “Легіон” (ДЮФШ “Надія”), команду Кам’янського вищого професійного училища та Ліцею №5.

Привітати учасників завітали почесні гості: міський голова Андрій Білоусов, начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор СК “Прометей” Андрій Дроговоз та в.о. директора КЗ “Спорт для всіх” Наталія Соломоненко.

– Сьогоднішній захід присвячений Збройним Силам України, – сказав очільник міста. – Саме завдяки нашим захисникам наші діти можуть навчатися, займатися спортом та творчістю. Кожен з нас має можливість дихати вільним українським повітрям. Кожного дня наші Збройні Сили звільняють українську землю від окупанта, захищаючи наше право на свою свободу, незалежність, мову, культуру та звички. І наша молодь сьогодні активно займається спортом, адже спорт виховує справжніх захисників. Бажаю кожному з вас перемоги. Дякую за те, що ви займаєтеся спортом, активно допомагаєте місту, долучаєтесь до волонтерства. Дякую організаторам та батькам, які підтримують вас. Бажаю всім миру та Перемоги!

Після урочистого привітання на учасників змагань чекали справжні випробування. Чотири естафети, неймовірні завдання з фітболами, ключками, скакалками, обручами, корзинами та конусами, змусили команди неабияк попотіти. Боротьба точилася неймовірна, емоції просто зашкалювали, зал вибухав від криків вболівальників.

За перебігом подій уважно слідкували судді – почесні гості. Також нікого не залишили байдужими танцювальні номери місцевих колективів.

Закінчилися змагання запальною танцювальною руханкою. І хоча всі учасники виклалися на всі сто відсотків, все одно визначилися кращі команди та переможець заходу.

Так, 3 місце розділили команди Ліцею №5 та Кам’янського вищого професійного училища, 2 місце – Молодіжна рада. А чемпіоном стала команда “Легіон” дитячо-юнацької футбольної школи “Надія”.

Усі учасники були нагороджені медалями, грамотами, подарунками та сертифікатами в кіноконцертний зал “МИР”.

 

По темі