У Камʼянському визначились переможці XIII Кубку майстра спорту Валерія Зезюліна з волейболу

У неділю, 17 листопада, у Камʼянському на базі СК “Прометей” пройшли фінальні ігри XIII Кубку майстра спорту Валерія Зезюліна з волейболу “Мікс” серед аматорських команд. Змагання проводились під гаслом “Ми переможемо”.

Як повідомлялося раніше, свої сили на турнірі випробовували колективи з 8 міст нашої країни – Харкова, Києва, Бердянська, Павлограда, Дніпра, Полтави, Запоріжжя та Кам’янського.

В протистоянні за головний трофей харківська команда “Міцний горішок”, здобула впевнену перемогу, обігравши камʼянську “Паляницю”. Третє місце вибороли спортсмени з “Дніпра”.

Крім того, за підсумками поєдинків були визначені й кращі гравці турніру. Відзнаки серед жінок отримали Вікторія Орєшина (“Міцний горішок”) та Ніна Петренко (“Паляниця”), серед чоловіків – Радіон Чміль (“Міцний горішок”) та Віктор Темченко (“Паляниця”).

До нагородження переможців та призерів Кубку долучився начальник Управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Боротьба за першість була дуже запеклою. Сьогодні з самого ранку три команди виборювали право піднятись на пʼєдестал пошани. Сподіваємося, що цей захоплюючий день залишиться в пам’яті учасників надовго! Окремо хочу відзначити, що спеціальними призами від родини Валерія Зезюліна, на честь якого ми проводили ці змагання, були нагороджені організатори, суддівська колегія, а також міський голова Андрій Білоусов, який особисто приділив багато зусиль для того, аби цей турнір відбувся у нашому місті, – сказав А. Івашина.