“Я буду готовий”: Усик назвав брехнею заяву Воррена про неготовність українця боксувати з Ф’юрі

23 грудня в Саудівській Аравії відбудеться по-справжньому історичний бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

На кону, вперше історії світового боксу, будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC, що належить британцю.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Однак, англійський промоутер Френк Воррен заявив, що Ф’юрі, можливо, потрібна перерва, і він може бути не готовий до 23 грудня, тому і бій може не відбутися. Він вважає, що поєдинок можуть перенести на початок наступного року чи березень.

Олександр Усик в інтерв’ю Boxing King Media заявив, що хоче провести бій саме 23 грудня. Проте, якщо Тайсон не буде готовитй, то хай залишає пояс собі та відпочиває,

 – Бачите, як відбувається, коли брехня спливає, – зазначив Усик. – Дядько Френк мутить щось хитре, але ми повинні боксувати 23 грудня. У нас контракт. Френку, ти чуєш мене? Френк говорить багато, коли спливає якась брехня. Вони беруть мої інтерв’ю, виривають із контексту та перевертають їх. Виставляють, що нібито я сказав, що я не готовий. Я буду готовий!