Гліб Платов залишив посаду спортивного директора “Дніпра-1”

Гліб Платов, відомий роботою на посаді шеф-скауту, керівника молодіжного сектору та спортивного директора “Дніпра-1”, залишив клуб після трьох років співпраці.

“Від щирого серця хочу подякувати керівництву “Дніпра-1” та виконавчому директору Андрію Русолу за надану можливість, віру в мене та мій професіоналізм. Робота тут була викликом та одночасно привілеєм.

Також я вдячний всім співробітникам, гравцям, тренерам, з якими я мав честь працювати протягом всієї моєї роботи в клубі. В свою чергу хочу побажати “Дніпру-1″ перемог, процвітання, невпинного розвитку та досягнення самих амбітних цілей”, – сказав Платов.

Зазначимо, що тепер Гліб працюватиме на посаді спортивного директора словацького клубу “ДАК 1904”, його контракт розрахований на два роки. Наразі команда посідає шосте місце в турнірній таблиці чемпіонату Словаччини. На одну сходинку вище йде “Спартак Трнава”, який вибив дніпрян з Ліги конференцій.

Як повідомляє журналіст Ігор Бурбас, наступником Платова в “Дніпрі-1” стане екс-футболіст Євген Селезньов.

“Це лише питання часу з призначенням і офіційним оголошенням. Але процес запущено. Легенда українського футболу в клубі вже кілька місяців, але поки працює без привʼязки до посади”, – написав Бурбас.