Збірна України з пляжного тенісу виступить на чемпіонаті Європи

Збірна України з пляжного тенісу вдруге візьме участь у чемпіонаті Європи, що проходить на грецькому острові Крит з 28 вересня по 1 жовтня. Змагання відбуватимуться у чоловічому, жіночому та змішаному парному розрядах.

До складу української команди увійшли: Богдан Левчук, Михайло Радченко, Дмитро Гирич, Станіслав Ординський, Катерина Єгорейченко, Олена Кирпот, Тетяна Чванцева, Анна Мартем’янова.

“Безперечно, з кожним роком рівень команд зростає. В порівнянні з попереднім, цей чемпіонат буде сильнішим тому, що такі країни як Естонія, Латвія набирають темп, помітно, що вони розвиваються. Фаворитами змагань залишаються французи, італійці, португальці, які давно вже живуть цим спортом, мають дуже сильних гравців у своїй обоймі – топ-10 світу. Також, дуже хороші результати показує Іспанія, Німеччина. Але і наша команда потужна, цього разу у нас було більше часу на підготовку і використали його ми на максимум. У будь-якому випадку чекаємо дуже щільні ігри з усіма, тобто прохідних ігор у жодному разі не буде”, – сказав капітан “синьо-жовтих” Станіслав Ординський.

Нагадаємо, за підсумками Євро-2022 у командному заліку українці посіли 6 місце серед 20 колективів.

Крім України, цього року у турнірі заявлено 19 країн-учасниць: Болгарія, Велика Британія, Греція, Естонія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Угорщина, Франція, Швейцарія.