Італія – Україна: прогнози букмекерів та канали трансляції матчу відбору на Євро-2024

Сьогодні, 12 вересня, збірна України зіграє проти національної команди Італії в рамках шостого туру відбіркового турніру Євро-2024 з футболу.

Зустріч пройде на стадіоні “Сан-Сіро” в Мілані. Початок о 21:45 за київським часом.

Головним арбітром матчу призначений іспанський рефері Алехандро Ернандес. Допомагати йому будуть Хосе Наранхо і Дієго Санчес Рохо.

У попередньому поєдинку збірна України розписала історичну нічию з Англією – 1:1. За “синьо-жовтих” відзначився Олександр Зінченко, за “Трьох левів” – його екс-одноклубник з “Манчестер Сіті” Кайл Вокер. Востаннє нашій команді вдавалося відібрати очки в англійців ще 10 років тому.

Італія ж несподівано втратила перемогу в дуелі з Північною Македонією. Іммобіле відкрив рахунок на старті другого тайму, однак перевагу “Скуадри Адзурри” нівелював гол Барді на 81-й хвилині.

Італія – Україна: прогноз букмекерів

Беззаперечним фаворитом поєдинку є збірна Італії. На перемогу підопічних Лучано Спаллетті ставки приймаються з коефіцієнтом 1,51. Тріумф “синьо-жовтих” оцінюється в 7,00. Нічия – 4,30.

На думку аналітиків, матч не буде результативним. На тотал голів менше (2,5) можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,83. А ось на тотал більше (2,5) коефіцієнт – 2,04.

Де дивитися матч Італія – Україна

Вболівати за підопічних Сергія Реброва у прямому ефірі можна буде на платформі Megogo та на регіональних телеканалах Суспільного.

Додамо, що у фінальну частину Євро-2024 з футболу вийдуть команди, які займуть перше і друге місце у групі. У турнірній таблиці наша збірна наразі посідає другу сходинку, випереджаючи свого суперника на три очки, який розмістився на третій позиції.