Україна – Англія: прогнози букмекерів на футбольний матч

У п’ятому турі відбору на Євро-2024 збірна України з футболу прийматиме команду з Англії. Матч відбудеться в цю суботу, 9 вересня.

Перший поєдинок українці програли з рахунком 2:0. У наші ворота тоді забили Харрі Кейн і Букайо Сака. Тепер синьо-жовті спробують відігратися у матчі-реванші. Із-за загарбницької війни Росії проти України, з мір безпеки матч відбудеться у Вроцлаві.

Як і першого разу, букмекери ставлять на перемогу англійців. Коефіцієнт на перемогу команди Гарета Саутгейта – 1,47 бала, нічиєї – 4,60. Виграш України вважатимуть сенсацією – 8,20 бала. Фахівці вважають, що скоріше всього гол заб’є бомбардир Харрі Кейн (1,90). Також високо оцінюють шанси його колег Букайо Сака (2,50), Джуда Беллінгема (2,70) та Каллума Вілсона (2,70).

Початок матчу о 19:00. Подивитися матч можна буде у прямому ефірі на місцевих телеканалах “Суспільного” та на медіасервісі Megogo.

Після гри з англійцями підопічні Сергія Реброва зустрінуться зі “Скуадрою Адзуррою”. Матч відбудеться 12 вересня у Мілані.

Зараз в арсеналі українців 6 очок. Наша команда програла Англії та здобула перемогу над Північною Македонією (3:2) та Мальтою (1:0). Наразі Україна посідає друге місце у групі С, Англія – перше, Італія – третє.