Легенда “Динамо” Денис Гармаш гратиме в Хорватії

Український півзахисник Денис Гармаш офіційно перейшов з київського “Динамо” до хорватського “Осієка”.

Контракт із гравцем підписали за схемою 1+1, інформує офіційний сайт клуба.

“Ми щасливі і задоволені, що вдалося залучити гравця такого рівня, як Денис. Йдеться про ікону київського “Динамо”, футболіста з багатим досвідом, який у своїй кар’єрі грав важливі матчі та вигравав трофеї. Ми впевнені, що він покращить нашу гру та стане підсиленням на полі та поза ним. Я бажаю йому успіхів”, – сказав спортивний директор “Осієка” Івіца Кулешевич.

Гармаш виступатиме під звичним для себе 19-м ігровим номером.

Нагадаємо, Денис приєднався до киян в січні 2007 року. У попередньому сезоні футболіст зіграв за “біло-синіх” 33 поєдинки, у яких забив 3 голи і оформив 1 асист. Останнім часом Гармаш тренувався з “Динамо” U-19, однак до основної команди у цій кампанії його не залучали.

Разом з клубом спортсмен виграв 11 трофеїв: 3 чемпіонства, 4 кубка та 4 суперкубка України.

Додамо, що це вже другий закордонний досвід 33-річного хавбека. Раніше він деякий час пограв у Туреччині за “Різеспор” на правах оренди.

“Я знаю, що “Осієк” – добре організований клуб з чудовою інфраструктурою. Я побачив, що у нього численні вболівальники, які є пристрасними фанатами клубу. Атмосфера останніх домашніх матчів була справді вражаючою, і це мене привабило. Я хочу зосередитися на тренуваннях, на тому, щоб дізнатися своїх товаришів по команді та разом з ними досягти максимально можливого результату”, – прокоментував підписання Гармаш.