“Карпати” оголосили про підписання форварда Крістіана Ноту Соузи

Бразильський нападник Крістіан Ноту Соуза продовжить кар’єру в “Карпатах”.

Львівський клуб орендував 23-річного форварда “Понте-Преті” до кінця поточного сезону з правом викупу. Про це повідомляє офіційний сайт Карпат.

Крістіан вже встиг дебютувати за “левів” у матчі 6-го туру Першої ліги з “Епіцентром” (2: 0). Йому вистачило хвилини для того, аби відкрити рахунок своїм голам за нову команду.

Бразилець може зіграти на позиції вінгера та вістрі атаки.

“Мені відомо про те, що в Україні триває війна, та я не вагався, коли ухвалював рішення про переїзд. Я прагну розвиватися і грати у футбол. В Україні я вперше, але вже знаю, що це дуже красива країна з великою кількістю стародавніх споруд, які я збираюся відвідати у майбутньому.

Фактично усю свою кар’єру я провів у Бразилії, утім я хочу спробувати щось нове. Перехід у “Карпати” – чудова нагода проявити себе на хорошому рівні. З того, що я встиг побачити, тут дуже конкурентна ліга із сильними та кваліфікованими командами”, – заявив новачок “зелено-білих”.

Після шести зіграних матчів “Карпати” лідирують у турнірній таблиці групи А Першої ліги, в активі львів’ян 16 очок. У наступному поєдинку команда Мирона Маркевича зіграє проти “Агробізнеса”.