Вже колишній тренер “Дніпра-1” Олександр Кучер повторив кілька тренерських антирекордів

Як відомо, Олександр Кучер подав у відставку після поразки його команди від київської “Оболоні”. І, таким чином, став другим тренером срібного призера чемпіонату України, який подав у відставку після трьох турів.

Крім цього, він повторив кілька тренерських анти рекордів:  став двандцятим тренером в історії УПЛ, який подав у відставку або був звільнений після трьох зіграних матчів у сезоні. Кучер залишив свою посаду після поразки від “Оболоні” (1:2) в четвертому турі, але на момент відставки команда провела всього три матчі, оскільки перша гра сезону з “Ворсклою” була перенесена.

40-річний Олександр Кучер повторив антирекорд тренера київського “Динамо”  Олександра Хацкевича, який на початку сезону 2019/20 також був звільнений після трьох турів, хоча в минулому році зайняв з “Динамо” друге місце.

Попереднім тренером, який не протримався на своєму посту і чотирьох турів, був ще один екскоуч “Дніпра-1” – Дмитро Михайленко (його звільнили в сезоні 2020/21).

До речі, Олександр Кучер може повернутися в харківський “Металіст”. Туди, між іншим, повернувся недавно звільнений з “Дніпра” спортивний директор Євген Красніков. Умова для призначення Кучера – “Металіст” на чолі з його нинішнім тренеромне показуватиме в Першій лізі нормальні результати.