Доля Мірчі Луческу залежатиме від матчу-відповіді киян з “Арісом”

Якщо київське “Динамо” не вийде до групового турніру єврокубків, головний тренер команди Мірча Луческу залишить свою посаду.

Про це повідомляє Telegram-канал “Динамо Київ Inside”.

Якщо це станеться, 78-річного румунського наставника киян замінить Олександр Шовковський, колишній гравець “Динамо”. Олександр Шовковський вже має невеликий досвід керівництва командою – наприкінці минулого сезону він заміняв на цій посаді Луческу, коли той лягав на операцію.

Що до подальшої долі Луческу, то він може продовжити роботу в бухарестському “Динамо”, в якому колись розпочинав і завершував свою футбольну кар’єру, а з 1985 по 1990 роки. працював головним тренером команди.

Втім, все стане відомо у четвер, 17 березня. Коли київське “Динамо” проведе матч у відповідь з грецьким “Арісом”. Гра відбудеться у румунському Бухаресті. Нагадаємо, у першій зустрічі наша команда поступилася з мінімальним рахунком – 0:1. Тож команда має всі шанси відігратися, а Мірча Луческу – залишитися на своїй посаді.

Переможець цього матчу вийде у плей-офф відбору, де побореться за путівку до групи ЛК із переможцем пари “Бешикташ” – “Нефтчі” (перший матч – 3:1).