В Камʼянському провели чемпіонат міста з художньої гімнастики

У четвер, 3 жовтня, в Камʼянському на базі дитячо-юнацької спортивної школи №4 пройшов чемпіонат міста з художньої гімнастики.

В змаганнях взяли участь близько 100 спортсменок з трьох спортивних шкіл нашого міста: ДЮСШ №2 (тренери Наталія Козярчук, Лілія Олійник та Анастасія Черікова), ДЮСШ №4 (тренерська бригада Лариса Заєць та Інна Козбанова) та ДЮСШ №5 (тренер Яна Барвінок). Дівчата 2007-2013 років народження виступили в індивідуальній першості за програмами майстра спорту, кандидата в майстри спорту та першого розряду, а гімнастки 2012 р.н. (перший розряд) та 2015 р.н. (третій розряд) випробовували свої сили у групових вправах.

На параді відкриття учасників привітали начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮСШ №4 Олександр Кірпа, президент міської федерації художньої гімнастики Яна Барвінок, а також суддівська бригада змагань.

“Шановні спортсмени, тренери та глядачі, дуже приємно вже традиційно вітати вас в цьому закладі. Дякуємо адміністрації ДЮСШ №4 за те, що ви створюєте такі чудові умови для тренувань та проведення змагань. Але перш за все, хочеться подякувати воїнам, які боронять нашу державу, її свободу та незалежність. Саме завдяки ним ми наші діти мають можливість навчатися та продовжувати займатися спортом. За доручення міського голови Андрія Білоусова, хочу побажати вам успіхів. Головне, аби всі учасниці отримали насолоду від виступів, спілкування між собою та здобутих результатів!”, – наголосив Анатолій Івашина.

За підсумками чемпіонату всі переможці та призери були відзначені грамотами та медалями.