У Кам’янській ДЮСШ№1 нагородили найкращих спортсменів

30 січня в дитячо-юнацькій спортивній школі №1 відбулася святкова подія – нагородження кращих спортсменів за підсумками 2023 року.

Ними стали вихованці, які неодноразово здобували медалі різних ґатунків на всеукраїнських та світових змаганнях.

Привітати спортсменів завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина та його заступник Наталія Кузьменко, а справжнім сюрпризом стало те, що нагородження проводив відомий спортсмен, Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу з веслування на байдарках, випускник ДЮСШ№1, Ігор Трунов.

– Шановні спортсмени, дуже пишаюся, що ви – найкращі, що ви робите великі успіхи і зростаєте достойною заміною нашим відомим спортсменам, – сказав А.Івашина. – Дякую Ігорю, якого я знаю змалечку, за те, що прославляє нашу країну на весь світ. Його тренеру за те, що допомагає йти до мети. Знаю, що у вас попереду ще багато роботи, багато змагань, тому бажаю успіхів, а ми будемо дуже вболівати за вас. Сподіваємося, що дуже скоро наші воїни, які сьогодні боронять нашу незалежність та свободу, здобудуть перемогу над тим супостатам, який прийшов на нашу землю. Вічна слава Героям, які загинули. Продовжуйте займатися тим, що ви так дійсно любите, а ми будемо вболівати за ваш успіх.

Після нагородження у неймовірно затишній атмосфері під час чаювання Ігор показав свої медалі, розповів як він їх здобув, а також відповів на всі хвилюючі юних спортсменів питання. А їх було чимало. Діти питали майже про все: про тренування, конкуренцію в спорті, правильне харчування та режим, як не опустити руки та йти до своєї мети, скільки треба відпочивати спортсмену та багато іншого.

По традиції, спортсмен прийшов не з пустими руками, він презентував юним спортсменам подарунки від Національного олімпійського комітету, та привітав дітей з чудовими досягненнями. В свою чергу, колектив ДЮСШ№1 подарував Ігорю футболку з емблемою спортшколи.

– Для мене завжди велика честь відвідувати мою рідну спортивну школу, де все починалося, – сказав І.Трунов. – Це рідні стіни і вони допомагають. 10 років тому я теж був кращим спортсменом школи, і зараз я з третьої спроби виборов ліцензію на Олімпійські ігри-2024. Тому я вам бажаю не зупинятися на досягнутому та штурмувати все більше і більше вершин.

До речі, велике інтерв’ю з Ігорем Труновим читайте у наших наступних публікаціях.

ТОП – 10 кращих спортсменів ДЮСШ№1 2023 року

  • Єлизавета Стогній – Чемпіонка світу та Європи з козацького двобою, Чемпіонка України серед юнаків та дівчат. Тренери – Євген Гобов та Микита Івашина.
  • Євген Шкода – срібний призер Чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат. Тренер – Сергій Петеримов.
  • Єлизавета Приходько –срібна призерка Чемпіонату України з тхеквондо ВТФ у розділі «Пумсе» серед юніорів. Тренер – Андрій Стовбан.
  • Аріна Прищепа – дворазова чемпіонка України з боксу серед юніорів,  серед юнаків та дівчат. Тренер  – Геннадій Молоков.
  • Микита Шаганенко – чемпіон України з боксу серед юніорів. Тренер – Вадим Хамаза.
  • Вікторія Сімащенко – чемпіонка України з шашок в командній грі серед юнаків. Тренер – Ольга Губарєва.
  • Діана Хоросоженко – чемпіонка України з веслування академічного серед юнаків та дівчат. Тренер – Дмитро Хоросоженко.
  • Михайло Варенюк, Лілія Макарова – срібні призери Чемпіонату України  зі спортивної акробатики серед юніорів та молоді. Тренери  – Тетяна Котова та Олена Станіславська.
  • Поліна Хрень, Владислава Панковська – срібні призери Чемпіонату України з гандболу серед дорослих жіночих команд Вищої Ліги ігрового сезону 2022- 2023 років. Тренер – Оксана Усенко.
  • Захар Іванчук – дворазовий чемпіон України з  веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат, срібний призер Кубку України серед дорослих. Тренери – Григорій Коломоєць та Віктор Миронов.