У Камʼянському визначився переможець Кубка відкриття з футзалу

У суботу, 28 жовтня, у Камʼянському на базі СК “Прометей” пройшли вирішальні поєдинки Кубка відкриття з футзалу сезону 2023-2024.

У фінальному матчі на майданчику зійшлись команди “Дніпровський кар’єр” та СК “Тайм”. Завдяки впевненій грі і ефективним атакам, гравцям “Дніпровського кар’єру” вдалось влучити у ворота суперників шість разів та вибороти головний трофей змагань.

Привітали на нагороди спортсменів начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, заступник голови федерації футболу Кам’янського Ігор Ігнатенко, суддя федерації, військовослужбовець ЗСУ Михайло Берковський, а також ветерани футболу міста Олег Білоголовий та Анатолій Алісов.

– Вітаю усіх з заслуженими відзнаками! Бажаю вам натхнення та нових перемог в цьому сезоні!, – наголосив Е. Коряк, – Хочу від усіх нас подякувати нашим захисникам та захисницям, які, у такий важкий час, дають нам можливість проводити спортивні заходи.

Гравець національної дефлімпійської збірної України з футболу Ігор Реутов, який виступав у складі команди-переможця, розповів, що переходити з великого футбольного поля на маленький майданчик досить складно, оскільки такі умови вимагають підвищеної техніки та додаткової концентрації.

– Сьогодні ми зіграли цілих три матчі, кожен із них був неймовірно захоплюючим та напруженим. Але це саме те, що надихає нас на нові досягнення зміцнює нашу готовність до майбутніх викликів, – підкреслив спортсмен.

Зазначимо, що в цьому році “синьо-жовті” вперше здобули золото на чемпіонаті світу серед спортсменів з порушеннями слуху, здолавши у фінальній зустрічі команду Японії з рахунком 2:1. Крім того, за підсумками змагань Ігоря Реутова було визнано найкращим бомбардиром.

Результати Кубка відкриття (28 жовтня):

1/4 фіналу

  • “Альянс” – “Вогнеборець” – 3:2
  • “ПМГУ МПС1” – “Дніпровський кар’єр” – 2:5
  • СК “Тайм” – “Самсон” – 4:0
  • СК “Тайм-2” – “Олімпія 2001” – 2:2, пен. 0:1

1/2 фіналу

  • “Альянс” – “Дніпровський кар’єр” – 1:1, пен. 0:2
  • СК “Тайм” – “Олімпія 2001” – 3:3 пен. 2:1

Фінал

  • “Дніпровський кар’єр” – СК “Тайм” – 6:1